Κάνε check out πιο γρήγορα με MasterpassTM

Το Masterpass είναι ένα ψηφιακή πλατφόρμα πληρωμών από τη Mastercardπου κάνει τη διαδικασία του checkout απλή, με έναν μόνο ασφαλή λογαριασμό.

Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα ψηφιακής πληρωμής, το Masterpass λειτουργεί παντού - online, σε εφαρμογές και σε καταστήματα σε οποιαδήποτε συσκευή - υπολογιστή, tablet και κινητό. Αποθηκεύστε τις κάρτες και τα στοιχεία σας, ώστε να μπορείτε να ψωνίζετε εύκολα και με ασφάλεια, από έναν μόνο λογαριασμό. Ξεχάστε τις μεγάλες φόρμες πληρωμών και το διαρκές ψάξιμο του πορτοφολιού σας. Εγγραφείτε σήμερα στο masterpass.com συνδέστε μέσω του ψηφιακού πορτοφολιού της συνεργαζόμενης τράπεζάς σας, την πιστωτική, τη χρεωστική και προπληρωμένη σας κάρτα Mastercard®

 

Ευκολία

Εγγραφείτε και πληρώστε με μία κίνηση, οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε δέχονται Masterpass. Ξεχάστε για πάντα τις μεγάλες φόρμες πληρωμών.

 

Ασφάλεια

Τα διαφορετικά επίπεδα ασφαλείας εξασφαλίζουν την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, ενώ η Zero Liability σας προστατεύει από μη εξουσιοδοτημένες αγορές.

 

Διευρυμένο Δίκτυο 

Πληρώστε με Masterpass σε χιλιάδες ηλεκτρονικές επιχειρήσεις και πάνω από ένα εκατομμύριο καταστήματα. Κάθε φορά που ψωνίζετε, το Masterpass είναι ένα κλικ μακριά.

To Masterpass αλλάζει τον τρόπο που ψωνίζατε μέχρι σήμερα.

Τώρα πληρώνετε, κάθε μέρα, απλά.

Δείτε το video

Σας βάζει σε κίνηση

Πληρώστε για βραδινό, βενζίνη και ό,τι άλλο χρειάζεστε, χωρίς καν να βγείτε από το αυτοκίνητό σας

Μάθετε περισσότερα

Αποκτήστε το Masterpass

Κάντε online εγγραφή ή κατεβάστε το app της τράπεζάς σας για να πληρώνετε online, μέσω εφαρμογών

See how Masterpass works

Setting up your account

Using Masterpass in-store

Shopping online and in-app

Ασφαλείς πληρωμές

Μόνο η Mastercard παρέχει στους κατόχους καρτών δωρεάν υπηρεσίες για την ανίχνευση και επίλυση της κλοπής ταυτότητας