Κάνε check out πιο γρήγορα με MasterpassTM

Το Masterpass είναι μία ψηφιακή πλατφόρμα πληρωμών από τη Mastercard που απλοποιεί τη διαδικασία του checkout, με έναν μόνο ασφαλή λογαριασμό.

Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα ψηφιακής πληρωμής, το Masterpass λειτουργεί παντού - online, σε εφαρμογές και σε καταστήματα, αλλά και σε οποιαδήποτε ψηφιακή συσκευή π.χ. υπολογιστή, tablet, κινητό. Αποθηκεύστε τις κάρτες και τα στοιχεία σας, ώστε να μπορείτε να ψωνίζετε εύκολα και με ασφάλεια, από έναν μόνο λογαριασμό. Ξεχάστε τις μεγάλες φόρμες πληρωμών και το διαρκές ψάξιμο του πορτοφολιού σας. Εγγραφείτε σήμερα στο masterpass.com και συνδέστε μέσω του ψηφιακού πορτοφολιού της συνεργαζόμενης τράπεζάς σας την πιστωτική, τη χρεωστική ή προπληρωμένη   Mastercard® κάρτα σας.

 

Ευκολία

Εγγραφείτε και πληρώστε οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε δέχονται Masterpass. Ξεχάστε για πάντα τις μεγάλες φόρμες πληρωμών.

 

 

Ασφάλεια

Τα διαφορετικά επίπεδα ασφαλείας εξασφαλίζουν την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, ενώ η Προστασία Μηδενικής Ευθύνης σας προστατεύει από μη εξουσιοδοτημένες αγορές.

 

Διευρυμένο Δίκτυο 

Πληρώστε με Masterpass σε χιλιάδες ηλεκτρονικές επιχειρήσεις πάνω από ένα εκατομμύριο καταστήματα . Κάθε φορά που ψωνίζετε, το Masterpass είναι ένα κλικ μακριά.

To Masterpass αλλάζει τον τρόπο που ψωνίζατε μέχρι σήμερα.

Όλες οι κάρτες και οι διευθύνσεις σας σε ένα ασφαλές σημείο

Δείτε το video

Το digital banking έχει γίνει μέρος της καθημερινότητας των Ευρωπαίων

Νέα έρευνα σε 11 Ευρωπαϊκές αγορές δείχνει ότι 6 στους 7 χρησιμοποιούν υπηρεσίες digital banking τουλάχιστον 1 φορά το μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Αποκτήστε το Masterpass

Κάντε online εγγραφή ή κατεβάστε το app της τράπεζάς σας. Η εύκολη και ασφαλής λύση για ηλεκτρονικές πληρωμές.

Δείτε πώς λειτουργεί το Masterpass

Δημιουργήστε το λογαριασμό σας

Χρησιμοποιήστε το στα καταστήματα.

Χρησιμοποιήστε το online ή σε app.

* Όπου σήμα Masterpass πρέπει να μπαίνει και το TM