Πιστωτική κάρτα Gold Mastercard®

Είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε τα προνόμια και την αγοραστική σας δύναμη; Αξιοποιήστε την ισχυρή πιστωτική αξιοπιστία σας και απολαύστε αναγνώριση, προνόμια και προστασία για όλες τις αγορές σας, όπου κι αν βρίσκεστε, με την Gold Mastercard.

Προνόμια

Στα προνόμια των πιστωτικών καρτών Gold περιλαμβάνονται η αποδοχή σε εκατομμύρια μέρη στον κόσμο, η υπηρεσία Global Service Mastercard και η προστασία Μηδενικής Ευθύνης* από μη εξουσιοδοτημένες αγορές.

Η επιλογή προνομίων στην κάρτα σας μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τον εκδότη της κάρτας. Για περισσότερες λεπτομέρειες απευθυνθείτε στο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα έκδοσης της κάρτας σας.

Υπηρεσία Global Service™ Mastercard

Σας παρέχει βοήθεια έκτακτης ανάγκης σχεδόν παντού και πάντα, αλλά και σε οποιαδήποτε γλώσσα. Η υπηρεσία Global Service Mastercard σας παρέχει τη δυνατότητα αναφοράς κλοπής ή απώλειας κάρτας, έκδοσης κάρτας αντικατάστασης έκτακτης ανάγκης ή προκαταβολής μετρητών, καθώς και εντοπισμού ATM και απάντησης σε ερωτήσεις σχετικά με το λογαριασμό σας. Επικοινωνήστε με την υπηρεσία Mastercard Global ServiceTM από το Πουέρτο Ρίκο καλώντας τον αριθμό 1-800-307-7309.

Υπηρεσία Priceless Cities® Mastercard

Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε πρώτοι για πρεμιέρες εκδηλώσεων και προσφορές στις αγαπημένες σας πόλεις.

Με τη Mastercard απολαμβάνετε τα ακόλουθα προνόμια:

Προστασία Μηδενικής Ευθύνης

Εξοφλήστε μόνο τις αγορές που έχετε εξουσιοδοτήσει με τη Mastercard σας. Δεν φέρετε καμία ευθύνη για μη εξουσιοδοτημένες αγορές. Ισχύει υπό προϋποθέσεις και εξαιρέσεις.

Υπηρεσία Global Service Mastercard

Σας παρέχει βοήθεια έκτακτης ανάγκης σχεδόν παντού, πάντα και σε οποιαδήποτε γλώσσα. Η υπηρεσία Global Service Mastercard σάς βοηθά παρέχοντας τη δυνατότητα αναφοράς κλοπής ή απώλειας κάρτας, έκδοσης κάρτας αντικατάστασης έκτακτης ανάγκης ή προκαταβολής μετρητών, εντοπισμού ATM και απάντησης σε ερωτήσεις σχετικά με τον λογαριασμό σας

Πρόγραμμα επιβράβευσης και εμπειριών Gold Mastercard

Βιώστε μοναδικές εμπειρίες, όπου και εάν βρίσκεστε, με προσφορές και προνόμια που σας επιτρέπουν να αξιοποιήσετε ακόμα περισσότερο τα χρήματά σας και να ζήσετε τη ζωή που αγαπάτε.